Pressed for Space Courtyard Regeneration Project is completed, funded by the University of Liverpool’s Environment and Sustainability Grant

Liverpool University Press Blog

Earlier this year, the University of Liverpool welcomed applications to their 2022 Sustainability Fund to support strategic projects to meet the aims of the University’s Sustainability Strategy, through on campus activity or collaborative partnerships.Liverpool University’s Pressed For Space project was a part of our bid for funding to become the UK’s first carbon neutral University Press. We are delighted to say that our bid was successful and as part of the project, a portion of this money was set aside to create a garden out of the existing courtyard of our office building. We have called this urban regeneration project Pressed For Space.

The idea

The plan was simple: to transform the existing Georgian flagged courtyard into an accessible, usable space for Liverpool University Staff to use and enjoy. All plants and materials would be as locally sourced as much as possible; with an emphasis on pollinator-friendly species…

View original post 445 more words

Author: Mulugeta Woldetsadik, Librarian/Information Professional at Hawassa University, Ethiopia [21st Century LIS Network: Information_Knowledge Retrieval & Dissemination Platform]

Mulugeta Woldetsadik, Librarian/Information Professional @ Hawassa University, , Sidama Region, Ethiopia

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: